Bar

HAPUR 24/7 PËR JU!


BARI YNË

I krijuar për të të argëtuar.

Një vend me ngjyra të ngrohta, arredim dhe ndriçim perfekt, ideal për të pasur koktej festa mbresëlënëse, ceremoni të rëndësishme apo darka romantike. Argëtohuni dhe relaksohuni ndërsa ne përgatisim pijen tuaj të preferuar.

Dëshironi të shijoni një pije në një atmosferë elegante? Dëshironi të festoni përfundimin e suksesshëm të një marrëveshjeje biznesi, apo thjesht të lexoni në heshtje gazetat tona ndërkombëtare të shoqëruara me një filxhan kafe të mrekullueshme? Bari ynë është vendi i përsosur, duke ofruar gjithashtu muzikë live çdo javë.

ARTI I MIKPRITJES

Na Kontaktoni