Dhomat Tona

Luksoze, Komode, Unike.


MODERNE. TË AKSESUESHME. TË PËRBALLUESHME.

Zgjidhni Dhomën Tuaj


Junior Suite

Tv   WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Dhoma është e arreduar në një mënyrë mjaft elegante. Në interiorin e saj dominon materiali i drurit, i cili “vesh” me finesë dyshemenë dhe sipërfaqe të ndryshme të dhomës.

Suite

Tv   WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Dhoma është e arreduar në një mënyrë mjaft elegante. Në interiorin e saj dominon materiali i drurit, i cili “vesh” me finesë dyshemenë dhe sipërfaqe të ndryshme të dhomës.

Dhomë Standarte Dyshe

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Dhoma e bollshme dyshe përmban ajër të kondicionuar, minibar dhe aparat për çaj dhe kafe. Njësia ka 1 krevat.

DHOMË DELUXE DYSHE

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Dhoma dyshe ofron ajër të kondicionuar, minibar, aparat për çaj dhe kafe si dhe një ballkon me pamje nga lumi.

DHOMË DELUXE DYSHE

WiFi   Kondicioner   Tualet Privat

Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, minibar, aparat për çaj dhe kafe si dhe një ballkon me pamje nga lumi.


Foto Galeri Nga Dhomat Tona