Restoranti

Shije fantastike në çdo pjatë.

HAPUR 24/7 PËR JU!


Restoranti

Stafi i kualifikuar është në dispozicion për të shërbyer me elegancë dhe shpejtësi. Menuja është cilësore, tradicionale dhe ndërkombëtare. Çdo gjë që dëshironi shërbehet në pjata të përgatitura bukur dhe me kujdes.


Menuja Jonë

Shefat më të mirë krijojnë specialitete që do të mbeten gjatë në memorien tuaj. Kulinaria tradicionale ndërthuret plot shije me atë moderne, për të të aktivizuar të gjitha shqisat. Specialitete unike dhe kualitet maksimal, të gjitha në një vend.